De community

De Met Zonder Ouders community is een online plek waar volwassenen die zijn opgegroeid met een psychisch kwetsbare of verslaafde ouder (volwassen KOPP/KOV) met elkaar in contact kunnen komen. Hier kun je als KOPP/KOV ervaringen en tips uitwisselen op het forum. Ook kan je meedoen aan activiteiten (bijvoorbeeld een wandeling of online thema-avond) en kan je een maatje vinden bij jou in de buurt. Je kunt lid worden voor €3 per maand. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

“Sinds een paar maanden ben ik lid van de Met Zonder Ouders community. Het is een plek waar ik me begrepen voel, hier was ik al een lange tijd naar op zoek. Vaak heb ik me in mijn leven erg eenzaam gevoeld over mijn thuissituatie. Door veel herkenbare ervaringen van anderen te lezen, voel ik me begrepen en minder alleen.”

– een lid van de community

Wil je je abonnement opzeggen?

Opzegging van het abonnement is alleen mogelijk door een e-mail te sturen naar community@metzonderouders.nl. Doe dit uiterlijk 7 dagen voordat de volgende abonnementsperiode start. Verstuur de opzegmail vanuit het e-mailadres dat verbonden is aan je account en geef aan per wanneer je het abonnement wilt stopzetten. Je account wordt dan verwijderd. Dit is de enige manier om je abonnement op te zeggen. Het is niet voldoende om alleen (zelf) je account in de community te verwijderen. Mocht je op een later moment weer lid willen worden, dan moet je dus weer opnieuw een abonnement afsluiten.

Heb je een vraag over de community?

Heb je een vraag over de community? Lees eerst de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag daar niet bij? Stuur dan een mail naar community@metzonderouders.nl. Let op: dit is een nieuw e-mailadres specifiek voor vragen over de community.

Algemene voorwaarden en privacy

Activiteiten

Scroll naar boven