De community

De Met Zonder Ouders community is een online plek waar volwassenen die zijn opgegroeid met een psychisch kwetsbare of verslaafde ouder met elkaar in contact kunnen komen. In de community kun je o.a. ervaringen en tips uitwisselen op het forum, meedoen aan activiteiten (of deze met hulp zelf organiseren) en een maatje vinden. Je kunt lid worden voor €3 per maand. Je abonnement is maandelijks opzegbaar.

Wil je je abonnement opzeggen?

Opzegging van het abonnement is alleen mogelijk door een e-mail te sturen naar community@metzonderouders.nl. Doe dit uiterlijk 7 dagen voordat de volgende abonnementsperiode start. Verstuur de opzegmail vanuit het e-mailadres dat verbonden is aan je account en geef aan per wanneer je het abonnement wilt stopzetten. Je account wordt dan verwijderd. Dit is de enige manier om je abonnement op te zeggen. Het is niet voldoende om alleen (zelf) je account in de community te verwijderen. Mocht je op een later moment weer lid willen worden, dan moet je dus weer opnieuw een abonnement afsluiten. Hopelijk wordt het in de toekomst mogelijk om je account tijdelijk te bevriezen. Die mogelijkheid biedt de community helaas nu nog niet.

Heb je een vraag over de community?

Heb je een vraag over de community? Lees eerst de pagina met veelgestelde vragen. Staat jouw vraag daar niet bij? Stuur dan een mail naar community@metzonderouders.nl. Let op: dit is een nieuw e-mailadres specifiek voor vragen over de community.

Algemene voorwaarden en privacy

Lees de algemene voorwaarden en het privacybeleid van de community hier.