Samenwerken en contact

Wat leuk dat je interesse hebt om met mij samen te werken! Door het bereik van mijn platform (met name Instagram) heb ik veel interactie met de doelgroep. Hierdoor heb ik niet alleen veel kennis over KOPP/KOV, maar kan ik zaken ook gemakkelijk ophalen/uitvragen of onder de aandacht brengen. Dat is erg waardevol bij een doelgroep die vaak nog onzichtbaar is. Bovendien heb ik inmiddels een rijk netwerk opgebouwd van professionals, ervaringsdeskundigen en anderen die zich met dit thema bezighouden.

Je kunt mij vragen voor bijvoorbeeld projectondersteuning of advies. Mail mij vrijblijvend op info@metzonderouders.nl en dan denk ik met je mee.

Mijn achtergrond

Na een bachelor kinder- en jeugdpsychologie en een master youth, education and society aan de Universiteit Utrecht studeerde ik 2017 af als pedagoog. In 2019 begon ik met Met Zonder Ouders en in 2020 begon ik bij MIND Naasten Centraal (voorheen Labyrint-In Perspectief) als projectleider van een project voor jongvolwassen KOPP/KOV. Ik richt me dus al een aantal jaar echt specifiek op KOPP/KOV.

Mijn gegevens

Met Zonder Ouders
Medanstraat 23, 3531EC te UTRECHT
info@metzonderouders.nl
KVK: 75237962
BTW: NL002306885B85

Dit ben ik!