Samenwerken

Wat leuk dat je interesse hebt om met mij samen te werken! Door het bereik van mijn platform (met name Instagram) heb ik veel interactie met de doelgroep. Hierdoor heb ik niet alleen veel kennis over KOPP/KOV, maar kan ik zaken ook gemakkelijk ophalen/uitvragen of onder de aandacht brengen. Dat is erg waardevol bij een doelgroep die vaak nog onzichtbaar is. Bovendien heb ik inmiddels een rijk netwerk opgebouwd van professionals, ervaringsdeskundigen en anderen die iets met dit thema doen.

Waar kun je mij voor vragen?

Op het gebied van KOPP/KOV kun je mij vragen voor:

Projectondersteuning
– Bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van een product of het organiseren van een activiteit.
Advies
Bijvoorbeeld over het bereiken van jonge mantelzorgers/KOPP-KOV of de ondersteuningsbehoeften.
Presentaties
– Mijn eigen verhaal staat hierin altijd centraal. Daarnaast kan ik informatie geven over KOPP/KOV of bijvoorbeeld vertellen waarom het sociale netwerk zo belangrijk is.

Contact opnemen kan via info@metzonderouders.nl. Ander idee? Ik denk graag met je mee!

Mijn achtergrond

Na een bachelor kinder- en jeugdpsychologie en een master youth, education and society aan de Universiteit Utrecht studeerde ik 2017 af als pedagoog. In 2019 begon ik met Met Zonder Ouders en in 2020 begon ik bij MIND Naasten Centraal (voorheen Labyrint-In Perspectief) als projectleider van een project voor jongvolwassen KOPP/KOV. Ik richt me dus al een aantal jaar echt specifiek op KOPP/KOV.

Dit ben ik!