Samenwerken en contact

Wat leuk dat je interesse hebt om met mij samen te werken! Door het bereik van mijn platform (met name Instagram) heb ik veel interactie met de doelgroep. Hierdoor heb ik niet alleen veel kennis over KOPP/KOV, maar kan ik zaken ook gemakkelijk ophalen/uitvragen of onder de aandacht brengen. Dat is erg waardevol bij een doelgroep die vaak nog onzichtbaar is. Bovendien heb ik inmiddels een rijk netwerk opgebouwd van professionals, ervaringsdeskundigen en anderen die zich met dit thema bezighouden.

Je kunt mij vragen voor bijvoorbeeld projectondersteuning of advies. Mail mij vrijblijvend op info@metzonderouders.nl en dan denk ik met je mee!

Mijn achtergrond

Na een bachelor kinder- en jeugdpsychologie en een master youth, education and society aan de Universiteit Utrecht studeerde ik 2017 af als pedagoog. In 2019 begon ik met Met Zonder Ouders en in 2020 begon ik bij MIND Naasten Centraal als projectleider van een project voor jongvolwassen KOPP/KOV. Begin 2023 ben ik daar gestopt om volledig voor mezelf te gaan werken.

Mijn gegevens

Met Zonder Ouders
Soesterweg 118G, 3812BC te AMERSFOORT
info@metzonderouders.nl
KVK: 75237962
BTW: NL002306885B85