Screenshot at

MZO Filmavond – Puinhoop

In samenwerking met Filmlokaal organiseert Met Zonder Ouders op 28 september 2024 een filmavond voor volwassen KOPP/KOV. Samen gaan we de film Puinhoop bekijken en in gesprek met maker Allard Detiger. Als je nog wat wilt eten: wij zorgen voor soep en brood. Na afloop is er de mogelijkheid om met elkaar na te praten in de bar. Een avond vol herkenning en verbinding met lotgenoten. Je bent van harte welkom!

Tip: Puinhoop kan worden beschouwd als een indringende film. Bekijk daarom eerst even de trailer.

Voor wie

De filmvertoning is bedoeld voor volwassenen die zijn opgegroeid met een ouder met een psychische kwetsbaarheid en/of verslaving, ook wel aangeduid als volwassen KOPP/KOV. Ook als je ouder geen officiële diagnose heeft ben je welkom. Omdat deze avond alleen bedoeld is voor lotgenoten en we een prettige en veilige sfeer willen creëren zijn professionals niet welkom.

Wanneer

De filmavond vindt plaats op zaterdag 28 september 2024. Als je mee wilt eten ben je vanaf 18.30 uur welkom. De aanvang van de film is 19.30 uur.

Waar

De filmavond vindt plaats in de knusse bioscoop van buurtcentrum de Boomsspijker. Het adres is: Recht Boomssloot 52, 1011 EC in Amsterdam. De bioscoop is 5 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal en vlakbij metrohalte Nieuwmarkt. De zaal is toegankelijk voor rolstoelgebruikers via de lift.

Kosten

Een kaartje kost €5. Je hebt dan een stoel gereserveerd en kan mee-eten als je wilt. Drankjes in de bar zijn op eigen kosten.

Aanmelden

Er zijn een beperkt aantal stoelen beschikbaar voor de filmvertoning. Gelieve vooraf hier te reserveren (of via de knop hieronder). De bevestiging die je ontvangt dient als toegangsbewijs.


Heb je een vraag? Mail dan naar community@metzonderouders.nl

Partners van de MZO filmavond:

Screenshot at
Scroll naar boven