Rapport

Rapport Jongvolwassen KOPP/KOV

Yes! Eindelijk een document waarbij de ervaringen van KOPP/KOV centraal staan. Want hoe het KOPP/KOV-zijn nu écht voelt las ik nooit ergens terug. Ik vind het dan ook ontzettend tof dat ik samen met een groot aantal fijne mensen uit de doelgroep dit rapport heb kunnen maken.
Voor dit rapport hebben 125 jongvolwassen KOPP/KOV tussen de 18 en 35 jaar een vragenlijst ingevuld. Waar lopen zij als gevolg van hun jeugd tegenaan? Hoe staan zij bijvoorbeeld in relaties en hoe ervaren zij het contact met hun familie. Ook komen thema’s zoals angst en grenzen stellen aan bod. Aan het eind lees je waar je als lotgenoot of professional terecht kunt.

Het doel van het rapport is om jongvolwassen KOPP/KOV herkenning en meer inzicht in hun eigen situatie te geven. Ook is het bedoeld om professionals (zoals docenten, hulpverleners en beleidsmakers) en andere betrokkenen meer inzicht te bieden in de uitdagingen van jongvolwassen KOPP/KOV. De belangrijkste informatie uit het rapport is samengevat in de samenvattingskaart.

Klik op de documenten om ze te bekijken.

Scroll naar boven