Wandelingen

Met Zonder Ouders wandelt! Samen met elkaar gaan we de natuur in. Lotgenotencontact dus, maar dan in beweging en in een mooie omgeving. Onderweg kun je ervaringen met elkaar uitwisselen. Geloof mij, dat geeft je veel welkome herkenning. Wandel je een keertje mee?

De volgende wandelingen staan gepland voor 2024:

  • 23 maart 2024 – Amersfoort (NS-wandeling Lange Duinen, 12 km)
  • 1 juni 2024 – Den Haag (NS-wandeling Meijendel, 13 km)
  • In september zal er ook nog een wandeling plaatsvinden (datum en locatie worden t.z.t. bekendgemaakt).

Je kan meewandelen als je lid bent van de Met Zonder Ouders Community. Ben je nog geen lid? Vanaf €4 per maand word je al lid. Als je lid bent kun je meedoen aan online en fysieke activiteiten, maar ook ervaringen en tips uitwisselen op het forum en bijvoorbeeld een maatje zoeken. Hier lees je meer over de community.

“Vorig jaar vond ik het eng om te gaan wandelen met een groep, ik wist niet wat ik kon verwachten en kende niemand. Maar het is een geweldige ervaring geweest. De mensen die ik daar heb leren kennen hebben ongelooflijk veel meegemaakt. De verhalen zijn soms ontroerend en vaak herkenbaar. Het is zo fijn om met leeftijdsgenoten te praten die snappen dat ouders kwaad kunnen doen. Dat ze niet altijd die liefdevolle ouder kunnen zijn die we eigenlijk allemaal nodig hebben, om wat voor reden dan ook. […] Wat mij het meest is bijgebleven is hoe sterk, open en toch ook kwetsbaar iedereen was. Dat we veel hebben gelachen en ook nog een heel mooi rondje hebben gelopen. Daar ben ik Sandra en de rest van de groep nog steeds dankbaar voor.” – een lid van de community
Scroll naar boven